Iedereen weet de KTT VIERSEL komt eraan met nu al 970 inschrijvingen. Alle weersvoorspellingen gaan uit van uitstekend weer.  Voor het eerst in de geschiedenis, zal Viersel (zelfs) moeiteloos + 1000 deelnemers halen, een record.  Nu zijn al 65 teams ingeschreven. Bestuur en organisatie zijn terecht trots.

Ook de deelnemers aan de kwart is zowat het beste dat dit jaar aan de start stond :  - Tim Brijdenbach - Stijn Goris - Pieter Hemerijck - Wouter van de Mast - Simon Strijk uit NL- 8.25 op de IM - Sven Struyk uit NL.  Vooral deze laatsten uit Nederland waar niemand rekening mee houd, zouden wel eens een outsiders kunnen zijn. Wie eindigt bij de 10 eersten, mag terugblikken op een zeer sterke wedstrijd.

Voor de kwart damesreeks zijn er 100 meisjes ingeschreven. Met zaterdag erbij, komen liefst 230 dames aan de start. 

Op zaterdag komen zowat 550 atleten aan de start (alle reeksen).  Belangrijkste wedstrijd op die dag is uiteraard het BK voor de jeugd.  Op het BK jeugd zou er ergens op een podiumplaats moeren zijn voor KTT, Simon Folens, Arne Olyslaegers en Yorben Verboven zijn kanshebbers voor de medailles.  

Wat is er nieuw op Viersel ?

- Standjes op binnenplein (4) met allerlei materiaal.

- Volledige nieuwe hertekende aankomstzone.

- Op zaterdag vernieuwd loopparcours van 2 ronden, een cameraploeg voor live-tv op grote schermen.

Je mag een fotoreportage verwachten op Nnieuws van Dirk Smolderen De Smollie